Chiapudding 6 varianter, sunt, enkelt og mettende

Hvilken av disse ville du prøvd?

Jeg tenkte prøve noen av disse for det ser så deilig ut og så er det sunn mat

Eneste forskjellen jeg har tenkt å gjøre er å bytte ut sirup med honning 🙂

 

Chiafrø er kjent for å være næringsrike og sunne, og når de brukes til å lage chiapudding med frukt, kan det være en ernæringsmessig gunstig dessert eller frokostalternativ. Her er noen helsefordeler med chiapudding med frukt:

 1. Fiberrik: Chiafrø er en utmerket kilde til kostfiber, som er viktig for fordøyelsen. Når chiafrøene bløtlegges, danner de en gelaktig konsistens som kan hjelpe til med å regulere tarmfunksjonen og forebygge forstoppelse.
 2. Omega-3 fettsyrer: Chiafrø er rike på alfa-linolensyre, en type omega-3 fettsyrer som er gunstige for hjertehelsen. Omega-3 fettsyrer kan bidra til å senke betennelse og redusere risikoen for hjerte- og karsykdommer.
 3. Protein: Chiafrø inneholder også moderat mengde protein. Dette kan hjelpe med å opprettholde muskelmasse, styrke immunsystemet og holde deg mett lengre.
 4. Antioksidanter: Frukt som tilsettes chiapuddingen, som bær eller tropiske frukter, kan bidra med antioksidanter. Antioksidanter beskytter cellene mot skadelige frie radikaler og kan bidra til å forebygge visse sykdommer.
 5. Vitaminer og mineraler: Fruktene som brukes i chiapuddingen, kan også gi en rekke vitaminer og mineraler, som vitamin C, vitamin A, kalium og folat. Disse næringsstoffene er viktige for immunsystemet, synet og generell helse.
 6. Lavt glykemisk indeks: Chiafrø og de fleste fruktene som brukes i chiapudding har et lavt glykemisk indeks, noe som betyr at de ikke forårsaker store blodsukkerstigninger. Dette kan være spesielt gunstig for personer med diabetes eller de som ønsker å opprettholde stabilt blodsukkernivå.
 7. Metthetsfølelse: Chiafrø har evnen til å absorbere væske og utvide seg i magen, noe som kan bidra til å gi en følelse av metthet. Dette kan hjelpe deg med å kontrollere sult og muligens redusere totalt kaloriinntak.

Det er viktig å merke seg at helsefordelene avhenger av hva du tilsetter i chiapuddingen og mengden du spiser. Å bruke sunne fruktvalg og begrense mengden søtningsmidler kan bidra til å maksimere de helsefordelene du får fra dette måltidet.

Tenker jeg starter med en med mørk sjokolade og banan og en med mango 🙂 Slurp

 

Hvilken ville du prøvd å lage?

 

Lady August <3

4 Dager i Mørket

 

4 Dager i Mørket – Min Kamp med Migrene

 

Noen ganger er livet fullt av uforutsigbare utfordringer som tester våre grenser og utholdenhet. En slik utfordring kom nylig min vei da jeg opplevde fire dager i mørket på grunn av en intens migrene. I dette blogginnlegget vil jeg dele min personlige opplevelse, mine tanker og hvordan jeg taklet denne tøffe perioden.

Dag 1: Skygger og Smerte

Det hele begynte for fire dager siden. En skarp smerte begynte å pulsere på den ene siden av hodet mitt, og jeg visste med en gang hva som var på vei. Migrene hadde tatt bolig i kroppen min. Jeg søkte tilflukt i et stille og mørkt rom, men selv den minste bevegelse sendte bølger av smerte gjennom hodet mitt.

Dag 2: Kvalme og Frustrasjon

På den andre dagen av migrenen begynte kvalmen å innta. Jeg kunne ikke spise noe som helst, og følte meg konstant uvel og kastet opp. Jeg visste at jeg måtte være tålmodig, men det var lettere sagt enn gjort. Det kjentes som det var nok med å holde seg fast å i det hele tatt klare smertene.

Dag 3: Dagen begynte ille men ble litt bedre

Den tredje dagen var lik den andre men utpå kvelden begynte det å slippe taket litt.

Dag 4: Håp og Takknemlighet

På den fjerde dagen våknet jeg opp med en svak bedring. Smerten var fortsatt der, men den var ikke like intens som tidligere. Jeg begynte å føle et snev av håp og takknemlighet for at dette marerittet snart ville være over.

 

Jeg har funnet ut at å legge risputen (hveteputen) i fryseren lindrer smertene og nå må jeg gå til verks for å finne ut hva som gjør at jeg får disse anfallene.

 

Har du migrene?

Hva lindrer dine plager?

 

Lady August <3

Frigjør deg fra frykten og våg å være deg selv

Frigjør deg fra frykten og våg å være deg selv, for du er god nok i massevis

I en verden hvor samfunnets forventninger og våre egne frykter ofte fungerer som usynlige lenker som holder oss tilbake, er det å våge å være autentisk og bryte fri fra disse begrensningene en styrke som kan forandre livet vårt. Dette blogginnlegget handler om å utforske hvordan vi hemmer oss selv ved å la frykt og tvil styre våre handlinger, samt hvordan vi kan bryte disse lenkene for å oppnå større frihet og lykke.

Frykt for hva andre sier og tror

En av de mest kraftige begrensningene vi legger på oss selv, er frykten for hva andre sier og tror om oss. Dette kan være en potensiell gift for vårt selvbilde og selvtillit. Vi kan bli fanget i et konstant strev for å tilfredsstille andres forventninger, noe som kan føre til at vi mister oss selv i prosessen.

Mange av oss har opplevd øyeblikk hvor vi har unngått å si noe eller handle på en måte som føles riktig fordi vi er redde for å bli dømt eller misforstått av andre. Denne frykten forårsaker ofte en konstant intern konflikt mellom vår autentiske selv og den masken vi viser verden.

Å bryte fri fra disse begrensningene innebærer å våge å være sårbar og autentisk. Når vi våger å være oss selv, uavhengig av hva andre måtte mene, opplever vi en form for frihet som er uovertruffen.

Det handler om å innse at vi aldri kan kontrollere hva andre mennesker tenker om oss. Derfor bør vi heller fokusere på å leve i tråd med våre egne verdier og overbevisninger. Når vi handler i samsvar med vårt sanne jeg, vil vi tiltrekke mennesker og situasjoner som er i harmoni med den vi er, og dette kan føre til mer meningsfulle forhold og en dypere følelse av tilfredshet.

Kroppens reaksjon på frykt og selvforakt

Frykt for å bli stigmatisert og selvforakt kan ha alvorlige fysiske og psykiske konsekvenser. Når vi undertrykker våre sanne følelser og tanker, kan det føre til stress, angst og til og med depresjon. Kroppen vår reagerer på denne indre konflikten ved å produsere stresshormoner som kan ha en negativ innvirkning på helsen vår.

Det er viktig å gjenkjenne de negative stemmene i hodet som forteller oss at vi ikke er bra nok. Disse stemmene er ofte resultatet av tidligere erfaringer og påvirkninger fra samfunnet. Å arbeide med å endre disse tankemønstrene kan være en viktig del av prosessen med å bryte fri fra selvforakt og begynne å elske og akseptere oss selv som vi er.

Veien til selvaksept

Veien til selvaksept og å våge å være deg selv er ikke alltid enkel, men den er verdt det. Her er noen skritt du kan ta for å begynne denne reisen:

 1. Selvrefleksjon: Ta deg tid til å tenke på hvilke begrensninger og frykter som har holdt deg tilbake. Hva er det du virkelig ønsker å oppnå i livet?
 2. Selvaksept: Aksepter at du er en unik person med feil og mangler, akkurat som alle andre. Du er bra nok akkurat som du er.
 3. Våg å være autentisk: Begynn å leve i tråd med dine egne verdier og overbevisninger, uavhengig av hva andre måtte si eller tro.
 4. Støtte: Søk støtte fra venner, familie eller en profesjonell hvis du føler at selvforakt eller frykt begrenser livet ditt på en måte som er vanskelig å håndtere alene.
 5. Tålmodighet: Husk at endring tar tid. Vær tålmodig med deg selv og feire små seire underveis.

Å bryte fri fra fryktens lenker og våge å være deg selv kan være en utfordrende reise, men det er også en reise som kan føre til større frihet, lykke og selvrealisering. Du er den eneste som kan frigjøre deg selv fra selvopplevde begrensninger, så våg å ta det første skrittet mot å være den autentiske deg selv. Våg å skrike ditt forløsende hyl og erfare den fantastiske friheten som følger med å være deg selv.

 

Lady August <3

Vet du, du skader deg selv.

Den Fantastiske Kjemien Bak Snille Gjerninger og Destruktive Ord

Har du noen gang lurt på hva som skjer i kroppen din når du sier noe sårende til noen, eller når du utfører en god handling? Det viser seg at våre ord og gjerninger har dypere effekter enn vi kanskje er klar over, ikke bare på mottakeren, men også på oss selv. La oss utforske den fascinerende kjemien som skjer i kroppen vår når vi er snille kontra når vi ikke er så snille.

Destruktive Ord og Handlinger

Når vi sier eller gjør ting som ikke er snille, som å si sårende kommentarer eller handle egoistisk, settes en kompleks kjemisk reaksjon i gang i kroppen vår.

 1. Stressresponsen aktiveres: Negative ord og handlinger kan føre til en øyeblikkelig stressrespons i kroppen. Stresshormoner som kortisol og adrenalin blir frigjort, og dette kan føre til økt hjertefrekvens, økt blodtrykk og raskere pusting. Denne responsen er en overlevelsesmekanisme som oppsto i menneskets tidlige evolusjon for å håndtere trusler.
 2. Negativ påvirkning på hjernen: Forskning har vist at negative ord og handlinger kan påvirke hjernen negativt. Det kan føre til økt aktivitet i de delene av hjernen som er knyttet til frykt og stress, samtidig som aktiviteten i områder knyttet til empati og medfølelse reduseres.
 3. Skadelige helseeffekter: Kronisk eksponering for negativitet, enten det er i form av våre egne destruktive ord og handlinger eller fra andre, kan ha alvorlige helseeffekter. Dette inkluderer økt risiko for hjertesykdom, redusert immunfunksjon og til og med psykiske lidelser som depresjon.

Gode Gjerninger og Positive Tanker

Nå, la oss snu fokuset til gode gjerninger og positive tanker. Det viser seg at det å være snill har like imponerende effekter på kroppen vår, om ikke mer.

 1. Frigjøring av lykkehormoner: Når vi utfører gode gjerninger, som å hjelpe noen i nød eller vise medfølelse, utløses lykkehormoner som serotonin og oksytocin. Disse hormonene gir oss følelsen av velvære og tilfredshet.
 2. Redusert stress: Snille handlinger kan redusere stressnivået i kroppen. Å praktisere medfølelse og kjærlighet kan redusere produksjonen av stresshormoner, noe som fører til en mer avslappet kropp og en klarere sinnstilstand.
 3. Styrket immunsystem: Positive tanker og handlinger kan faktisk styrke immunsystemet. Forskning har vist at mennesker som er engasjert i frivillig arbeid og viste medfølelse, har bedre immunfunksjon og er mindre utsatt for sykdom.
 4. Bedret mental helse: Å praktisere godhet mot andre og kultivere positive tanker kan også forbedre vår mentale helse. Det kan bidra til å redusere risikoen for depresjon og angst, samtidig som det øker vår generelle følelse av lykke og velvære.

I sum viser den vitenskapelige forskningen oss at det å være snill og vise medfølelse ikke bare har positive effekter på mottakeren, men også på oss selv. Våre ord og gjerninger har en dyp innvirkning på vår fysiske og mentale helse. Så la oss huske dette neste gang vi vurderer hvordan vi ønsker å samhandle med andre. Å velge å være snill kan ikke bare gjøre verden bedre for alle, men det kan også gjøre underverker for vår egen velvære.

 

Lady August <3

Bli kvitt uønskede gjester: Husedderkopper og peppermyntespray

 

Husedderkopper, med sine lange bein og skumle utseende, har en tendens til å gjøre mange av oss ukomfortable. Likevel er det viktig å huske at de fleste husedderkopper faktisk er nyttedyr i huset vårt. De spiser andre skadedyr, som fluer og mygg, og kan derfor være en verdifull ressurs i naturens kretsløp.

Men det betyr ikke nødvendigvis at vi ønsker dem velkommen med åpne armer. Mange av oss foretrekker å ha husedderkoppene utendørs heller enn å dele vårt eget hjem med dem. Heldigvis finnes det en enkel og naturlig løsning for å holde husedderkopper unna: peppermyntespray.

Bildet tatt over spisestua

Hvordan fungerer peppermyntespray?

Peppermyntespray er en naturlig måte å holde husedderkopper unna på. Dette er fordi husedderkopper har en sterk avsky for lukten av peppermynte. Når du sprayer peppermynteolje eller -ekstrakt rundt innganger, vinduer og andre områder hvor du vil holde husedderkoppene unna, vil de vanligvis unngå disse områdene.

 

Jeg blander min egen og oppevarer den i kjøleskapet.

Det lukter dessuten utrolig frisk og deilig i hele huset

Slik bruker du peppermyntespray for å holde husedderkopper unna:

 1. Finn et egnet sprayflaske: Begynn med å finne en tom sprayflaske som du kan fylle med peppermynteolje eller -ekstrakt. Du kan også blande dette med vann for å lage en mildere løsning.
 2. Kjøp peppermynteolje eller -ekstrakt: Du kan kjøpe peppermynteolje eller -ekstrakt på helsekostbutikker eller online. Vær sikker på at det er naturlig og ikke inneholder syntetiske kjemikalier.
 3. Bland løsningen: Bland noen dråper peppermynteolje eller -ekstrakt med vann i sprayflasken. Forholdet avhenger av hvor konsentrert du ønsker løsningen, men vanligvis fungerer en blanding på 10-15 dråper olje per 250 ml vann godt.
 4. Spray rundt innganger og vinduer: Gå rundt i huset ditt og spray løsningen rundt dører, vinduer, sprekker og andre steder hvor du har lagt merke til husedderkopper eller hvor de kan komme inn.
 5. Gjenta etter behov: Peppermyntesprayen bør fornyes med jevne mellomrom, spesielt hvis du merker at effekten avtar over tid.

Husk at husedderkopper er nyttedyr:

Selv om husedderkopper kanskje ikke er våre mest ønskede husgjester, er det viktig å huske at de fleste av dem ikke utgjør noen trussel for oss. De bidrar faktisk til å holde andre skadedyr i sjakk. Derfor er det en god idé å prøve å bære dem ut i stedet for å drepe dem hvis de kommer inn i huset ditt.

I stedet for å nå etter insektsprayen, kan du bruke en glasskrukke eller en lignende beholder til å forsiktig fange husedderkoppen og slippe den utendørs. På denne måten kan du opprettholde en balanse i økosystemet i ditt eget hjem. Vi pleier slide et litt tykt ark under glasset og så løfte de og bære dem ut. (ps:sett dem på litt avstand fra huset for de pleier å prøve å løpe inn igjen og med de lange beina er de raske)

Oppsummering:

Husedderkopper kan være nyttige skapninger, men vi vil ofte unngå å dele vårt hjem med dem. Peppermyntespray er en naturlig og effektiv måte å holde husedderkopper unna. Husk imidlertid at det er viktig å respektere deres rolle som nyttedyr og prøve å bære dem ut i stedet for å drepe dem. Med peppermyntespray kan du skape et mer fredelig samarbeid med disse åttebeinte naboene.

 

Husk på at edderkoppen er også et levende vesen så husk på; vær snill

 

Lady August <3

Høste av naturens mange skatter

 

Høsten er en magisk tid på året, når naturen forbereder seg på å gå inn i vinterdvale og belønner oss med en overflod av herlige sesongens godbiter. I år er første året jeg høster tindved og det er en fryd.

(bildet er fra hagen i dag. Ekornene har plantet solsikker på hele tomta. De graver ned frø til lagring og glemmer dem. Heldig for meg og en og annen honningbie som kommer forbi <3)

Disse små, oransje bærene kan virke beskjedne ved første øyekast, men de har en skattkiste av helsefordeler som gjør dem til et must i enhver hage eller på en høsttur i skogen

 

Tinnvedbær: Naturens skattkiste

Tinnvedbær er små, runde bær som vokser på tinnvedbusker. De er kjent for sin lysende røde/oransje farge og friskt, litt syrlige smak. Disse bærene har vært brukt i tradisjonell medisin i århundrer og er kjent for å være rike på essensielle næringsstoffer og antioksidanter. Frøene inne i bærene er giftige så det anbefales ikke å spise hele bær.

(en av mine tinnvedbusker, bildet tatt nå)

I en verden med hyperprosessert mat er jeg alltid på utkikk etter mer “hel” og sunn mat.

Her er noen fordeler med Tinnvedbær:

 

1. Rik på vitamin C

Hvis du trenger en naturlig måte å styrke immunforsvaret på i forkant av vinteren, kan tinnvedbær svaret. Disse bærene er en utmerket kilde til vitamin C, som hjelper kroppen med å bekjempe infeksjoner og styrker immunforsvaret. En liten håndfull tinnvedbær gir deg en betydelig dose av dette viktige vitaminet.

2. Antioksidantkraft

Tinnvedbær er lastet med antioksidanter, som beskytter cellene våre mot skade forårsaket av frie radikaler. Dette kan bidra til å redusere risikoen for kroniske sykdommer.

3. Sunne fettsyrer

Tinnvedbær er også en god kilde til sunne fettsyrer, spesielt omega-7-fettsyrer. Disse fettsyrene er kjent for å fremme sunn hud og hår, og de kan også bidra til å redusere betennelse i kroppen.

 

Bærene inneholder kostfiber som er gunstige for fordøyelsen (men frøene inni må ikke spises)

 

Høsting og bruk av tinnvedbær

Nå som vi har avdekket noen av helsefordelene, la oss se på hvordan du kan høste og inkludere tinnvedbær i kostholdet ditt.

 1. Høsting: Tinnvedbær er modne og klare for høsting i løpet av høsten. De er enkle å plukke, da de lett løsner fra busken når de er modne. Du kan bruke en liten kurv eller en bærplukker for å samle dem.
 2. Bruk: Tinnvedbær kan brukes på mange måter. Du kan tørke dem eller fryse dem for senere bruk
 3. Helsefordeler: Dr kan bidra til å forbedre hudens helse og gi deg den gløden du ønsker.

 

Høsting av tinnvedbær er en flott måte å koble seg til naturen på

Tindved (Hippophae rhamnoides) vokser i Norge. Tindved er en hardfør busk som trives godt i de nordlige regionene av Europa, inkludert Norge. Den er vanlig i kystområder og fjellområder langs hele landet. Tindvedbusken er kjent for sine lyse, oransje bær og er ofte funnet langs kystlinjen, spesielt i områder med sanddyner og steinete kyststrender.

Bærene er rike på vitamin C og andre næringsstoffer, og de har også blitt brukt tradisjonelt som en kilde til mat og medisin i mange land(tilberedt på riktig måte). Tindved er også populær som en prydbusk på grunn av sine lyse bær og dekorative løvverk.

Så, hvis du befinner deg i Norge og ønsker å høste tindvedbær, kan du sannsynligvis finne dem i kystområder og fjellområder i landet. Bare sørg for å respektere lokale regler og forskrifter for høsting av ville planter, og vær oppmerksom på å ikke overhøste for å beskytte miljøet og bestandene.

 

Jeg har kjøpt mine tindvedbusker. Det er en hann og en hunnbusk hvor bare den ene produserer bær og i år ble det endel bær som jeg skal fryse ned og ta opp til te og smoothies.

 

I dag skinner sola og det er en fin dag, og i hagen plukket jeg akkurat noe gulrøtter til å knaske på:

Det er en liten skattekiste til helse å rusle rundt og finne små skatter. Tror det blir en greskinspirert lammegryte snart med squash og masse godt for disse ligger i hagen og venter:

 

Har du plukket bær av noe seg i år?

Håper du har en fin dag <3

 

Lady August

 

 

Ikke døm, spre i stedet litt kjærlighet <3

Vi lever i en verden hvor det er så enkelt å dømme andre. Vi ser på folk og vurderer dem basert på deres utseende, handlinger eller meninger. Men hva oppnår vi egentlig ved å dømme? Gir det oss en følelse av overlegenhet eller tilfredsstillelse? I det lange løp gjør det oss kanskje bare mer isolerte og ufølsomme.

Å være snill handler om å praktisere empati. Det betyr å sette deg i andres sko og forstå at vi alle har våre kamper og utfordringer. Når vi velger å være snille, kan vi skape en dominoeffekt av positivitet. Dine handlinger kan inspirere andre til å være snillere også, og slik kan vi sammen skape et mer omsorgsfullt samfunn.

“Ta vare på dagen”

Livet flyr forbi oss i en rasende fart. Det er lett å fokusere på fortiden eller bekymre seg for fremtiden, og glemme å leve i øyeblikket. Men sannheten er at nåtiden er alt vi faktisk har. Hver dag er en gave, og den største gaven du kan gi deg selv er å være til stede og virkelig oppleve øyeblikket.

Å ta vare på dagen handler om å praktisere takknemlighet og mindfulness. Det betyr å sette pris på de små tingene i livet, som en varm kopp kaffe om morgenen, latteren til en venn, eller den vakre solnedgangen på vei hjem fra jobb. Når vi lærer å verdsette disse øyeblikkene, blir livet rikere og mer meningsfullt.

Spre varme og omsorg

Når vi kombinerer å være snill, ikke dømme andre, og ta vare på dagen, kan vi virkelig spre varme og omsorg i verden. Vi kan gjøre verden til et bedre sted ved å være en kilde til positivitet og kjærlighet i andres liv. Når du praktiserer disse verdiene, kan du hjelpe andre med å føle seg verdsatt og elsket.

Så la oss alle ta et øyeblikk for å reflektere over hvordan vi kan være snillere, slutte å dømme andre, og ta bedre vare på øyeblikkene som utgjør livet vårt. La oss sammen skape en verden fylt med kjærlighet, empati og takknemlighet. Husk, det er aldri for sent å begynne å leve etter disse verdiene. Start i dag, og se hvordan det kan forandre ditt liv og livene til de rundt deg.

Lady August

Update


Ut i hagen å plukke litt kveldsmat

Det er luksus

80 % av gryta fra hagen. Holder på å steike grønnsaker møre i ovnen med olivenolje, flaksalt og kajennepepper

så skal de moses til saus. Sunnere og bedre blir det ikke <3

 

To av englebassene var innom i helga. De har tatt pizzabaking til neste level.

Det blir ikke bedre enn dette her:

Deigen tar 2 dager å lage og det er en app man bruker for å beregne hvor lenge den skal heve i kjøleskapet og i romtemperatur for å bruke opp all gjæra. Begynner å lure på at det er gjær jeg ikke tåler for disse pizzaene likte kroppen min <3

Vi hadde pizza i to dager med italiensk pølse og kjøttdeig og parmaskinke, beste 2 dagene på lenge <3

Kommer nok ikke til å lage pizza hjemme her før jeg har fått spart opp til en sånn pizzaovn og har lært meg deigoppskrifta for det er ingenting som kan måle seg med dette <3

Basilikumblader og olivenolje som topping etter at de er stekt

 

Noe deiligere skal man lete en stund etter <3

 

Uten om det er vi i låtskriving, gleder meg til jeg får noe nytt å bryne meg på å skrive sang og tekst 😀

Foresten er på TikTok, du finner meg her:

Tiktok: https://www.tiktok.com/@ladyaugust390/video/7280989291050847521?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7238874063577089563

og In August sin TikTok finner du her: https://www.tiktok.com/@inaugust.0/video/7280977820443036961?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7238874063577089563

Er du på tiktok?

Liker du pizza?

 

CU skal spise litt sunn mat <3

 

Update

Hei alle sammen 🙂

 

Nå er det høst så det holder. Mørkt og det striregner og jeg har fyr i ovnen.

Selv om det ikke er min favorittårstid så må jeg innrømme at det er litt koselig også.

Bandet er i låtskriving og det er alltid så spennende. Vi har bestemt oss for å gå litt tyngre denne gangen.

Vi liker de dype tonene, det røffe så det blir spennende.

Høsten er en fin tid å krype inn i låtsskrivebobla 🙂

 

Vi fikk bilder og video fra bland annet Mette og i går begynte jeg å leke meg med å lage en liten video med snuttene og bildene vi fikk og bilder lagd med AI og sånn ble den videoen (til den nye låta vår Divine Distance):

Det var så GØY å lage at jeg kom meg ikke i seng før det ble tidlig morgen.

Liker du låta? (si:jaaa)

 

Om du behøver meditere litt og kjenne på de gode følelsene så anbefaler jeg deg å se denne videoen.

Jeg elsker den også:

Ellers har jeg begynt å få litt orden i huset. Siden alt på en gang blir uoverkommelig, begynte jeg litt i et hjørne på badet, håper det sprer seg til resten av huset 😉

 

Nå må jeg løpe, takk for besøket og velkommen igjen <3

 

Fant akkurat ut hvorfor jeg har lagt litt på meg i sommer

De napolionskakene burde komme i en-pack!

Det sier seg selv at når man er over middels glad i kake så klarer man ikke stoppe med en!

 

Nok om det, i dag var vi på besøk og hjalp med å klippe en busk. Gitaristen klippa og jeg smakte på kaka

Denne kaka er bare nydelig 😀

Utsikten fra der jeg satt og spiste var sånn:

Kuletreet gitaristen har frisert 🙂

og masse småfugler under et epletre:

Og masse, masse koselig skravling og kaffeslurping 😀

Nydelig dag i dag <3 Og så har jeg sittet og øvd growling og høye toner

Glemte helt å si at bestevenninna mi har kjøpt seg valp! Hun sendte bilder og video mens de var og så på dem. Gjett en gang hvem som er så valpesyk at jeg ikke finner ord… Noen som har en cocker spaniel valp eller to som de ikke behøver så bare rop ut <3

 

Har du hatt en fin dag og minnet deg selv på at du er bra nok akkurat sånn du er?

 

Må løpe takk for besøket og velkommen igjen  <3