Viktig info Svindelforsøk!

Hei på dere alle sammen <3

 

Du har sikkert fått en dullion mail med at du har arvet masse penger fra en onkel i langtvekkistan og slike mail. Vi vet jo alle at det bare er virus som vi ikke må trykke på og sende, men virus finner stadig nye veier.

 

Nå er det et nytt svindelforsøk som sender ut meldinger om at pakken er på vei og at det er betalt for lite porto. Ikke betal! Bruk nettvettsregelen og aldri begi deg inn på noe du ikke vet hva er. Har du handlet i en nettbutikk har du gjort en avtale om pris og porto og det er den som gjelder og når du sjekker ut, er din avtale i orden. Nettbutikken er trygg å handle i og har ingenting med viruset og gjøre.

 

Jeg ville bare minne alle på dette for i dag handles det på nett og det finnes folk der ute som vil prøve å lure deg.

Sjekk avsenderen både på meldinger og mail.

Vær så snill og del sånn at alle får det med seg <3

 

 

 

4 kommentarer
   1. Ja vet det er så mye av det nå. Bankene har jo også til stadighet varsler om at det er svindelforsøk med mail eller meldinger som sendes ut. Du er smart du søs <3

  1. Det er nok av slike folk som vi svindle for for penger via nette og mail. Aner ikke hvor mange tilbud jeg har fått via om. Lån 500 000 kroner uten sikkerhet. Det er kanskje noe annet enn hva du skriver om men alikvel. Så vær våken og snu i tide. Bli på trygg grunn. Så det er bra at man minner hverandre på slike ting.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg