Dag 2

Mornings

Vi har isolert oss, gitaristen har nemlig fått manflu og det er av verste sort.

Her går det på Paracet og doruller og nesespray. Fikk soverommet for meg selv i natt, gjelder at jeg ikke får manflu ettersom jeg ikke har noe særlig immunforsvar og når man ser hvor heftig den er er den ikke god å få…bare nevner det.

Well Loke sov med meg, det hjelper. Han snorker som en traktor.

 

Klokken 3 Sharp i nattmøttes hele bøtteballetten i stua, eller på kjøkkenet, rart hva at alle våkna samtidig?

Eller englebassen var bare for å fylle på drikke og noe å tygge på, gitaristen rakk akkurat å stjele en diger sjokolade av meg før jeg kom og jeg spiste en banansjokobar

 

Greit med litt nattmat.

Og når vi kommer til nattmat, det er blitt helt stopp med nattpannekaker, etter at jeg er blitt skikkelig allergisk for steikos. Steker man en liten biff så kabom får jeg ikke puste.

 

Noen flere som har det sånn eller?

Eneste fordelen er at nå blir det vår folkens så vi får flytte kjøkkenet ut, gjett det blir grilling og stuff framover eller 🙂 Aldri så galt og alt det der.

 

Nå skal jeg lure litt på hva jeg skal gjøre i dag

Kanskje fylle på med noen små gode ting. Foresten humøret er litt bedre for jeg har slutta og vaske og rydde så det begynner å bli bomba igjen, heldigvis for det. Når det er skikkelig ryddig så er det fordi jeg ikke har det så veldig bra i humøret.

(meg som pusser tennene)

 

Pleier du å putte inn små gode ting i hverdagen?

Hva pleier du å putte inn?

 

Nå skal jeg starte på resten av dagen

Oh fyttiskjiten, jeg kommer på topplista i dag! Meg liksom 😀

 

CU

5 kommentarer
    1. Hehe .. jeg har påfyll av lange gåturer med bikkja, hver dag. 😉 Hjelper på det meste. Men i dag har vi hviledag, for vi er temmelig utslitte etter litt for mange lange turer, både meg og Jonas (som altså er hunden). God bedring til gitaristen! Og fin dag til deg, når du finner ut hva du skal bruke den til … 😀

    2. God bedring til gitaristen 🙂 Har fått med meg at bandet deres har “krympa” men at der fortsetter videre..bra det da 🙂 Griller ikke så ofte men koselig med noen grillkvelder i løpet av sommeren 🙂 Kjekt du hadde elektrisk tannbørste for det så ut som du trang litt “dra hjelp” på bildet her..hehe.. 🙂 Ta en tur i nabolaget å knipse noen bilder syns jeg er positivt påfyll 🙂 Klem og god helg til deg <3

    3. Huff da, sykdom i heimen så da er det best og ta det med ro. Litt trøstesnop og litt slik så går det bedre håper jeg. I ettermiddag har jeg vært effektiv, vaska stuegulv og gangen ute i etg jeg bor i. Nå har jeg satt gulerøtter til koking så siden blir det fiskepinner. Må planlegge litt fremover med tanke på så mye. God bedring til dere. Ha en fin kveld.

    Legg igjen en kommentar

Siste innlegg