Nå nærmer det seg folkens :) Små Gleder og Ekte Verdier: En Koselig Adventstid

 

Adventstiden bærer med seg en spesiell magi, en tid for å omfavne små gleder og skape en varm atmosfære, selv om man kanskje er alene. La oss utforske de kreative syslene, den beroligende effekten av å male, verdien av å ringe noen, og viktigheten av å sette pris på ekte verdier fremfor overdådige forventninger.

Kreative Sysler: Et Uttrykk for Hjerte og Sjel

Ta frem penslene og farger, for i adventstiden er det rom for å la kreativiteten blomstre. Mal et koselig julemaleri der snøfnuggene daler fra himmelen og skaper et vinterlandskap av ro og fred. Å male gir ikke bare en visuell nytelse, men også en følelse av indre ro og tilfredshet.

Å Ringes Nær eller Fjern

Midt i travelheten er det lett å glemme den enkle gleden av et telefonsamtale. Ta opp telefonen og ring noen som betyr noe for deg. Det er i disse små øyeblikkene av samtale at forbindelsene styrkes. Del latteren, del historier, og nyt følelsen av å være nært, selv om avstanden er stor.

Skap Din Egen Adventsstemning

Selv om du er alene, kan du skape din egen koselige atmosfære. Tenn stearinlys, pakk deg inn i varme pledd, og la julemusikken fylle rommet. Lag deg en kopp te eller kakao, og sett deg ned med en god bok eller din favorittfilm. Skape din egen hygge er en kjærlig handling til deg selv.

Små Gleder i Stedet for Store Forventninger

I jakten på den perfekte julen glemmer vi ofte å sette pris på de små gledene. Senk forventningene til julaften og fokuser heller på å skape øyeblikk av glede i dagene som leder opp til den store dagen. En kopp varm sjokolade, en spasertur i snøen, eller en hyggelig prat med en venn – disse små gledene gir varige minner.

Verdien av Ekte Verdier

I en verden preget av materialisme og forbruk, er det viktig å huske på de virkelige verdiene av julen. La ikke pengene og fråtsingen overskygge den sanne ånden av generøsitet og omsorg. Gjør en innsats for å gi av din tid, din oppmerksomhet og din kjærlighet – det er gaver som ikke kan måles i penger.

Adventstiden minner oss om at ekte glede kommer fra øyeblikk av nærhet, enkelhet og kjærlighet. Så, mal ditt eget julebilde, ring en venn, skap din egen hygge, og senk forventningene til det som kommer. I små gleder og ekte verdier finner vi den sanne magien av adventstiden.

 

CU og takk for besøket <3 Skal begynne å lokalisere adventsstjerna for det nærmer seg fort nå 🙂 (behøver en uke eller 2 på å finne den;))

Rot rett og slett
4 kommentarer
  1. Nydelige menneske – SOM jeg gledet meg over å lese dette innlegget 🤗. Sjøl hadde jeg knapt overlevd foruten masse små gleder. Det er så viktig, og riktig i mine øyne. Jeg er takknemlig for jul med venner, dele det gode måltidet, og våre gaver er som du beskriver: gitt med godt hjerte og bruk av tid, kunnskap og omsorg.

   Ønsker deg og dine en varm og fredfull adventstid 🥰.

   PS! Gratulerer med nominasjon til årets GryXen-award ! (Hos bloggeren Gryende).

   1. Åååh så koselig å høre 😀 <3 <3 <3 Masse små gleder er de aller beste (noen tror de største gledene koster en dullion, men de gjør ikke det, for det er de små som setter seg fast i hjertet og blir de aller største) Du er en sånn utrolig flott person du <3 Tusen takk for tips og ha en nydelig førjulstid <3 klæm på vei <3

  2. Kanskje du får prisen i bloggverdens svar på spellemannsprisen. Det er de små kreative ting som man husker. Ting man lage selv som kan glede andre. Det er de små ting som skaper de store gledene. Ha en fin dag.

   1. Har blogget noen år nå, men det er koseblogging innimellom. Det morsomste med blogg er å få koselige kommentarer og dele litt av det jeg brenner for Det er små gleder som er de aller største synes jeg og det er bra nok i massevis 🙂 Ha en fin dag Helge 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg