Litt ekstra og så ser det helt proft ut

Hei på dere

For noen varme fine dager det har vært nå, men i dag kom regnet så jeg tok en runde i hagen og hadde på litt økologisk hønsegjødsel på noen steder. Har aldri brukt det før så det må testes 🙂

 

I går lagde vi en sirkel rundt ene epletreet. Jeg fester en spade i et tau og så andre enden i stammen så er det bare å gå rundt å spa, blir en perfekt ring (Bare pass på at spaden er rett) Litt ekstra innsats og så blir det proft som bare det:

Når gresset blir grønt kommer den brune ringen mye bedre frem. Er superfornøyd med denne metoden. Har fylte woodchips under så kommer det ikke ugress og så planter jeg under treet.

 

Hyllene inne er fulle og ene kjøkkenbenken og spisebordet begynner også å bli fylt opp

 

Plantene vokser fort og jeg potter litt om hver dag nesten

Det er lurt å merke alt for man glemmer hva man har plantet hvor. Her for eksempel, under plommetreet i en sirkel kommer det opp disse her og jeg aner ikke hva det er:

Noen som vet?

Tenker å begynne å plante litt bønner en av dagene og har bestilt aspares og knutekål. Så morsomt å vente på pakker 🙂

 

Håper dagen din er fin <3

 

6 kommentarer

    1. så nydelig hagen din er og blir bare bedre og bedre :=) og dere får virkelig masse deilig å høste :=) tja hva har du under plommetreet ,jeg mener du har skrevet om greiner du har stukket i jorden for å se om dei røter seg ,så jeg tipper det må være en eller annen frukttre :=)

      1. Tusen takk <3 Har satt masse greiner i potter men under plommetreet, må inn å sjekke om jeg har skrevet noe om det i fjor høst. Håper det er noen goooode frukttrær 😀

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg