Bli med inn i tregården

What a happy day det kunne blitt om ikke gitaristen hadde sagt at vi skulle drive og sile Stein i dag også og så kom isbilen….

Siden den jo kan ha korona, nix is, så vi gikk i gang

Gitaristen var klar som en hakkespett til å begynne etter en hel dag uten graving pga kristihimmelfartsdag. Han skjønte ikke helt det der med at man må være stille slike dager.

 

Før vi starta var det såklart frokost:

Jeg vet ikke hvordan det er med deg men jeg blir skikkelig glad av frokost.

Oi jeg skulle jo vise deg vår tregård

Her er mine poteter i kasser:

De vokser som bare det

Og så tok jeg stiklinger av plomme, pære og blåbærbusken min og noen ser ut til å overleve:

 

flaks 🥰

Og så har jeg plantet rødbeter:

Heldigvis er de ikke kommet opp ettersom jeg ikke er sikker på at jeg liker det engang. Har du smakt rødbeter?

Det jeg liker derimot er sukkererter og de vokser:

sitrusbuskene mine har flytta ut nå. De har produsert frukt hele vinteren. De får noe slik hvitt klebrig greie om vinteren, men jeg pensler dem med grønnsåpevann en gang i måneden og da trives de kjempegodt

 

 

I plantekassene vokser det som bare det (smakte på salaten i går da vi grilla) Digg med hjemmedyrkede mat 😍😍😍🥰🥰

 

 

Prøvde med på å pode frukttrær også for noen uker siden, alle daua foruten denne (tror det er plomme som er podiet på et epletre) :

Det lever litt.

 

Foresten siden drivhuset ikke kan leveres før i august har jeg et skikkelig problem med planter, så jeg var nødt til å plante tomat og paprika ut i et bedd, kryss fingrene for at det går:


her er noen frukttrær, fersken, eple, kirsebær og eple:

 

Glemte nesten fortelle at jeg så en video i dag tidlig på YouTube, hvordan flette en kurv.

Så himla enkelt ut så jeg gikk i gang. Tenkte jeg kunne lage noen til å tørke urter i.

Kanskje alle får en sånn i julegave også:

var ikke så lett som på YouTube. Rekk opp hånda alle som ønsker seg en slik til jul..

Synes å erindre langt bak i pappen at jeg plantet en liten bringebærbusk for noen år siden, gjett den har vokst mens jeg ikke huska på den:

Men du måtte drive med den steinen også i dag, fyttiskjiten denne kroppen er mer lagd for fluffy jord  enn Stein og grus. Kan ikke si at humøret gikk rett i taket

men juice hjelper endel:

Gitaristen elsker Stein og grus og sånn.

etter Noen timer med Stein, droppa jeg å grounde føttene. Behøvde hel lading av hele kadaveret:

Etter vi var ferdige gravde gitaristen et plantebedd siden jeg har nix steder og ha agurkene og hengebønnene, snille gitaristen, nå må jeg bare sikte jord og Stein, pjusk:

tror du agurkene vil trives her?

Håper i alle fall det.

 

Nå må jeg løpe for magen knurrer og så foreslo jeg for englebassen at vi kunne ha regnyoga ute etterpå siden det skal pøse ned her snart. Enten det eller så blir det nok kanskje en vannkrig, who knows 😁😁😁😁😁

 

Takk for besøket og velkommen igjen ❤️

4 kommentarer
  1. Du verden som det spirer og gror hos dere. Dere har nok av plass og jeg skjønner at du ser frem til at drivhuset kommer. I ettermiddag slo jeg gress hos mine foreldre, dro nesten rett fra jobb. Er trett her jeg sitter så det blir en tidlig kveld her. Så nå skal jeg bare snart ta meg en dusj før drømmeland nærmer seg. Ha en fin kveld.

  2. SOM dere koser dere i hagen der 🙂 Men du…spiser du sjokolade til frokost? Jeg må ha brød jeg, eller aller helst rundstykker 🙂 Stor god klem <3

  3. det vokser iallefall hos deg,det er ikke like mye hos meg i år,det vil liksom ikke denne sesongen ,men tomater og paprika går nok bra ute,men om det er for tidlig kan jeg ikke svare på ,hos meg hadde det ikke gått ute ennå.Paprika vil ha det varmt,det hjelper å ta en klar plastsekk og tre over paprikaplantene sett en pinne i jorden så du har noe å knytte plastsekken fast i så vinden ikke reiser med den,jeg gjorde det slik et år før jeg fikk drivhus og det ble en skikkelig bra avling med paprika det året :=)

  4. Dærsommen ta. Set var slett ikke småtteri. Ikke rart at gitaristen lager klart for drivhus med kjeller etasje. Imponert 😁

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg